Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Seřízení výšky vozidla
PATaMAT
27.11.2018 17:32 - Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
U??vate?
Robert napsal(a):
Právě, že v měřených hodnotách je vidět, že to chce ještě výš nežli jsou mechanické možnosti pístnic. Když je to dobře nastavené a hýbe se vše jak má, doběhne to na požadovanou hodnotu a čerpadlo vypne, současně přístrojovka zasignalizuje dosaženou polohu. Nemají tam žádnou rezervu a tak je nastavení základní výšky dost kritické.
X7 mají velmi často předek moc vysoko, nevím proč, ale každoročně jich hafo srovnávám... to je to o čem píšeš ... Proto píšu, že když to opravím ( zarezlé zadní táhlo ), tak i seřídím komplet výšku, pak to chodí jak má vždy.

ALE někteří tu píšou, že nevypíná ŽÁDNÁ, ani NOVÁ .... a pak se dovíme, když už je tlak takový, že to nejde ustát, že ty JEHO spaciálně upravené přece jen vypínají a i ta jeho zlatá a X7 tourer, které jsou jak má být najednou taky vypínají ... ale ještě předvčírem nevypínala žádná ...

jruze napsal(a):
C5 II mé biturbo mám předek níž o 3cm kvůli jízdním vlastnostem = podstatný rozdíl)(zlatá a X7 tourer je jak má být(dělané sylenty a vejška přesně- vypíná ale záleží jak se postaví- vypne jí ekomod nebo spánek - když nevypne sama)

( chtěl bych vidět na C5 II předek o 3 cm níž než má být při provozu, ... to je zase blábol ... )
Jak malej jarda ...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator