Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jak odvzdušnit systém odpružení?
PATaMAT
13.06.2018 10:18 - Re: Jak odvzdušnit systém odpružení?
U??vate?
Jinec napsal(a):
po bouračce jsem auto dal dokupy doplnil kapalinu, zadní část auta se mi zvedl ale předek mi stále leží uplně dole.


Jinec napsal(a):
Ahoj,
nevím jak myslíš přední korektor, přední pístnice je v pohodě došlo k utržení kola ohnuté rameno poloosa vytržena a oředná náprava nabořena motor běží a běžel. Došlo právě k utřžení ve spoji hydrauliky pod podběhem a vytekla kapalina.
Čerpadlo jede furt- nezvedá předek.

Jelikož byla nabořená náprava a to dost destruktivně - rameno, poloosa, utržené kolo .... tak to asi odnesla i pístnice,- muže být uvnitř rozbitá... ta drží geometriii nápravy a i kolo ... Pokud ale čerpadlo stále běží, zadek to zvedne a předek nezvedá, přikláněl bych se k poškozené pístnici, která propouští takovým způsobem, že to nestačí zvednout. ošahej pístnice jestli nebude ta jedna teplejší než druhá - když je teplejší - protíká jak průtokáč... a nebo odpoj hadičku přepadu za pístnicí na karoserii u podběhu na té bourané straně. jestli od tam při běhučerpadla poteče hooodně kapaliny, je to ta pístnice.
To co píše Ruže bych řekl že ti to nepomůže, podle mě ti poradil blbost, proto že čerpadlo je zaplavené když zvedá zadek -nemá problém s přísunem kapaliny a nacpe ji všude kam je potřeba ... i na předek ... tož můj názor

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator