Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Doplnění aditiva / C5 III
jruze
26.05.2018 14:44 - Re: Doplnění aditiva / C5 III
U??vate?
jumep napsal(a):
jruze: a ja som ti napisal ze to statny blud
nemoze mat predlzenu zivotnost, nikde nenastavujes ze E176 / infineum a tieto dve su vzajomne zamenitelne a miesatelne, ako uz len z logiky tohoto to moze mat predlzenu zivotnost / ine vlastnosti?
jedine co je - je ze v novsich autach je este upravene davkovanie, ale nema to nic s ty ze infineum ma predlzenu zivotnost
e176 a infineum je zakladny rozdiel v tom kto to vyraba dodava


Až budu mít čas a chu dohledám znovu tu tabulku i s přípisem od citroenu který uvádí rozdíl,prodlouženou výdrž. jinak mᚠpravdu a proto se dělají aktualizace softu (novější auta to mají ) citroen nepředpokládal že to bude dělat někdo jiný než oni a rovněž v jejich servisech má myslím proběhnout aktualizace po určité době a měli by auto napojit dálkově kdy by se to mělo chovat podobně jako PC - oznámí že je nová aktualizace. - možná to mají i v interních předpisech.

Mᚠpravdu ale jak je možné že auto které bylo nastaveno v době 176 dojdou aditiva +- kolem 140000Km a u těch novějších výrobně - né rokem!!(třeba biturba) jsem ve 130000Km na na zhruba polovině náplně(ověřeno v době počátku této komunikace na hodně jiných autech včetně těch které servisuji a jezdí ke mně a mám přehled kdy doplněno a kdy opět doplněno a nejen u biturb ale i RHR po roce 2007 nebo po aktualizacích softu v citroenu.(a to jsou něktré dročky a ty jecdí většinou krátké trasy a málo kdy tankují do plných nádrží)

Neřeš - mᚠpravdu - nemusíš dál řešit = prostě to tak je - ví to zde dost členů kteří po tvích informacích běhají sem a i jinam na diag a kontrolu že už mají o 50000Km nad to co jsi říkal a jestli to funguje a jak je to možné.(někdy mne to unavuje to pořád vysvětlovat - ukážu jim v diag že vše OK a stav aditív v nádobce - co si myslí neřeším obrázek mají svůj jak se věci mají) Z životností FAP filtrů je to obdobné.

V jedné věci s tebou souhlasím = řešit až se to ozve = to je také důsledek tvích názorů a co tu potom řeším,, proč ještě nic je tam vůbec není to pokažené a jsou tam vůbec aditiva a kolik atd... "

A mléko je také od krávy a jedno je plnotučné a druhé ne.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator