Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nezobrazuje nejvyšší polohu.
jruze
17.04.2018 18:29 - Re: Nezobrazuje nejvyšší polohu.
U??vate?
PATaMAT napsal(a):
Dá se koupit ta objímka na torzku, ale ta stojí přes 3tisíce Měnil sem na korektoru asi 2x když byl korektor OK bez vůlí a pracoval, ale je ta kulka v tom plastu zatavená. Povedlo se mi ihned po odřezání flexou těsně u plastu ten zbytek vytáhnout jak plast změknul teplem, do vzniklé díry sem namotoval novou kulku se závitem, zezadu tenká poloviční matice,... mám nadělané nerezové kloubky na Xantie...tady je to stejný průměr. Na to "tykadlo" by se dala navařit nová na konec, než kupovat za 3 litry Mám i navařovací ocelové.
Ale patent na to nemám, může to dělat každej, já dělám jen ty staré popelnice, ale s úsměvem 8monika.kolarikova@gmail.com.


Na ty staré popelnice (xantii) tu mám novou oblímku i s plastovou tyčkou.(objímek tu mám dost,tyček také a korektorů pár také) - samozřejmě netknuté - orezlé neschovávám. Novej korektor stojí +- 1100,- (to se vyplatí renovovat a doufat že vydrží dlouho.(ano dávám také starší se zárukou a kdyby náhodou tak měním)= samozřejmě za plnou cenu .( ne zdarma)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator