Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
13.04.2018 22:20 - Re: jruze
U??vate?
c5vyskov napsal(a):
Ale no tak, nehádejte se Tu LDS chápu tak, že tam kolem 1,5l chybělo, tak jruze dolil celé 2l a pak tam bylo 3dcl přes max... S tím že něco uteče. Ne že dolil celkem 3dcl...


Tak tak pochopil jsi to správně a protože byl únik ještě jinde( levá trubkohadice k pístnici - pod kloboukem a na podběhu stála LDS - trubkohadice od L.P. pístnice tak jsem na ten týden přelil víc.(mělo to přijet na dokončení .)
A začínám to chápat - zřejmě dle inzerce nedostatek práce - asi někomu schází práce a proto komentuje ceny atd.. dělá za půlku od jiných,vše dokonale atd..( nebo nevím co za tím je ale do mne už několikrát, do autodiaga také a asi i do jiných)- to začalo s regulátory na X7 které jsem řešil o dva roky dříve (to o X7 ještě ani nevěděl a že to jde tak jak jsem to řešil já a v tu dobu jedinej) a jiným (nebo že bych zveřejnil jeho komunikaci s jiným zákazníkem starou několik dní zpět , kterou bezproblému vyřešil někdo jiný ?(,,zapomněl jsem o co šlo " nestarám se o druhé - ono by bylo lepší kdyby se někteří lidé starali o sebe.Ale já to beru jinak : i špatná reklama je vlastně reklama no kdyby nebyl tak daleko tak mu vše co nestíhám (nebo vlastně ani nedělám - nejsem na to vybaven, dělám to jen navíc a spíš skoro vůbec - spíš se tomu vyhýbám) budu posílat (i tak to dělám) Nevím proč si mne pořád bere někdo do huby , proč někdo studuje mé ceny aniž by se ho to týkalo - to snad opravdu musí být z nudy a nedostatku práce - kdybych měl studovat kdo za co a jak dělá tak bych toho asi moc neudělal vždy to musí být dost náročné na čas.
le zase když už mám své vlákno tak a není prázdné.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator