Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Z auta se stala modla, ikona, nepostradatelná věc ???
xantia.hd
13.04.2018 21:44 - Re: Z auta se stala modla, ikona, nepostradatelná věc ???
99
c5vyskov napsal(a):
Není to jenom u aut, lidi jsou fakt schopní chtít i tu náhradní tv...
U jednoho zákazníka odešel ve stroji (stroj v ceně tv) stykač. Byl omylem na jiné napětí, odzkoušení a všechno vydržel, až jak byl u něho sepnutý delší dobu, tak shořel. Zákazník mi volal odpoledne ve 3 hodiny, a oznámil mi, že jestli nebude mít nový stykač zítra v 8h u sebe na stole, tak odstupuje od smlouvy... Odstoupili jsme
Prý mu uteče kšeft a kdesi cosi. Tak mu říkám, kdyby mně šlo o významný kšeft, tak snad si vybavení nekoupím den předem... Prý proč ne, to je normální přece. Foák na dovolenou si taky koupí před dovolenou a když přestane fungovat, tak bude chtít náhradní. Takový člověk je schopný chtít ještě odškodnění, když mu auto neopravíš na termín, že si kvůli tomu musel posunout dovolenou, nebo bude chtít proplatit půjčení auta na 14 dní (na dobu dovolené...).


Nevím, náhradní věci, odškodnění, myslím, že na to ze zákona není nárok. Nechci to nijak rozvádět, to by každý podnikatelský subjekt asi musel zaměstnávat jednoho právníka. Jen ještě zmíním jednu věc, kterou mi řekla kamarádka pracující v supermarketu a která mne dostala ... supermarket umožňuje vracet zboží do 14 dnů na tzv. "chybný výběr". Jediná podmínka je zboží v původním obalu, nepoškozené, viditelně neopotřebené. nikdy by mne nenapadlo nakoupit vánoční či velikonoční dekorace, pak je po vánocích vrátit, "koupit" si na vánoce DVD přehrávač nebo TV a pak opět vrátit, po dovolené vrátit fotoaparát... A takového zboží je spousta, myslím, že u e-shopů budou také znát, kde ještě navíc musí vracet i poštovné. Už se bojím, až bude mít možnost zákazník vrátit zcela bez sankce auto po 14-ti dnech na špatný výběr A bohužel toto se týká i zboží, tedy i ND, kdy zákazník učinil objednávku mimo provozovnu, tel, mailem a má možnost tedy zboží bez udání důvodu vrátit do 14-ti dnů.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator