Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP - Filtr pevných částic
jruze
18.02.2017 14:56 - Re: FAP - Filtr pevných částic
U??vate?
63zdenda napsal(a):
Já si myslím, že výrobce si hlavně hlídá svoje, proto skoro u všeho píšou, navštívte odborný servis Citroen, o jiných tam nic nepíšou , když to tam dám, vymění půl motoru za 50 litrů a je opraveno.
Proto to nikdo nechce řešit touto cestou, ale finančně schůdnější, když je to něco jednoduchého, co zvládne pomocná síla na gyndě, myslím, že to zvládnu i já.
Když je to složitější operace, zajedu do některého místního servisu.
No a ke kontrolce a závodění ohledně regeneraci, znám lidi, kteří závodí i bez rozsvícení jakékoli kontrolky, proto jim asi nic nesvítí, pravděpodobně prevence proti tomu rozsvícení.
Měl jsem také problémy s regeneracema, už to mám ošetřené, jezdím krátké trasy po okreskách, tak jsem nesplnil podmínky pro regenerace, až to padalo do nouzáku, proto jsem chtěl mít také kontrolku o probíhající regeneraci, parkrát byla nedokončena a byly zbytečné problémy na světě. Nevím proč máte představu o tom, že by měl někdo přilepené oči na kontrolku a nevěnoval se řízení, to dělám akorát když jde kolem nějaké hezká diva , o nějakých závodech potom ani nemluvím.

Do jisté míry mᚠpravdu se servisem a je to i + pro mne když se tím živím, ale nadruhou stranu netušíš kolik mně a i jiným bylo přiděláno práce(a ,,nikdo se toho ani nedotkl"-kdyby to řekli co kde dělali ušetřili by víc než třeba za opravu kdekoli ) s tou kontrolkou to bylo obrazně. No spousta lidí si myslí že učební obory jsou asi kničemu a že pořízením diag je vše vyřešeno (je spousta šikovných lidí kterým toto stačí ,ale některým lidem chybí soudnost když opomenu znalosti) A kvůli FAPu ti to asi do nouze nepadlo většinou je za tím něco jiného a hodně přicpaný FAP tomu může napomoct.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator