Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto plave
jruze
05.11.2016 11:29 - Re: Auto plave
U??vate?
PATaMAT napsal(a):
No pokud se to opravdu odtlakuje, na jedné straně odpojí torzka od ramene a podepře se uvolněné otlakované rameno do jízdní polohy, tak ložiska v ramenech poznám vždy ... Pokud je tam nepatrná vůle z běžného opotřebení ložiska v řádech desetiny mm, tak to nepoznáš, ale takové ramena ti ani nemlátí a ani neodskakují a na geometrii je taky nepoznáš
S tou zárukou bych byl opatrnej , příští týden budu vědět více ...


Ano s tím souhlasím ale vymačkané ložisko je po určitých Km vždy a narovinu kdyč se postaví do nevymačkané polohy ?? ale málokdo řeší ramena pokud nevržou nebo nestřílí.-ta prevence ,,mají najeto sto tak je uděláme" - takovejch je málo..

Záruka spočívá v tom že pokud nastane problém předělám - ještě jsem nemusel a to někdo potvrzoval v nějaké konverzaci nájezd tuším 70000Km. Záruky dává kdejaký výrobce a počítá s možností problému - já si za tím stojím a klidně obětuji materiál a práci za případnou předělávku.(žádný materiál není 100% i když se snažím používat vyzkoušené) no předělával jsem poměrně dost po kdekom a občas jsem tam objevil ,,zajímavé" věci a provedení. Jestli to bylo konkrétně na mne tak se konfrontace nebojím - po mně tam nenajdeš jiné díly než uvádím.

A vím že záruka je ošemetné - je rozdíl jestli je auto používané tak že jezdí prázdné nebo za tím táhá 2T vlek a nebo xx Kg v kufru - ale to je osud a riziko.(a ani tak se nezříkám )

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator