Miklásek
|
12.10.2016 20:53 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
|

|
jumep napsal(a): Napravy, hud a tak vseobecne, je to skor nacackane ako nejako vyvojovo posunute auto
Ja som si 508 SW bol vyskúa (u nás v TN je jedna predvádzačka v plnke za super peniaz). Auto je to krásne, ale vadili mi napríklad sedáky. Bol som na skúobnej jazde a asi po 5-tich km ma tlačili ďalej mi vadilo, e keď som otočil hlavu dožava, aby som sa pozrel ikmo za seba, tak som si pleskol hlavu o strechu (no mono by to vyrieilo niie nastavené sedadlo - neviem ale ako som ho mal nastavené). Ďalej ma tvali odkladacie priestory. skutočne vyuitežné boli len pred spolujazdcom, vo dverách a pod lakovkou. Inak na tom obrovskom stredovom tuneli je len pidischránka (pred faceliftom tam bolo ovládanie na spôsob i-drive), kam sa mi zmestia tak akurát kžúče a schránka pri dverách je nelogicky zaprataná ovládaním HUD a vypínaním ESP. Lakovka sa naviac nedá nastavi a ideálnu polohu som si proste nenaiel. Inak bolo auto super... Keď som si potom sadol na skúobnú jazdu do C5 III (sedel som v nej predtým len raz na autosalóne) a ponoril som sa do kresiel, tak som mal jasno. A nevadilo mi ani e si nemám kam da kelímok s kávou... |
| |
| |