Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: C5 X7 alias C5 III
c5vyskov
29.09.2016 20:47 - Re: C5 X7 alias C5 III
99
Pár věcí, co mě irituje na X7:
- Zvuk motoru, mám 2,0, odhlučněný je sice celkem dobře, líp než ve staré 1,6, ale tam byl zvuk příjemnější, takový vysavač, 2,0 duní...Jede teda nesrovnatelně líp se stejnou spotřebou, na dálnicích kolem 150km/h je o hodně úspornější
- Pod předníma sedačkama nejsou šuplíky? Nebo mám nějakou sociální verzi? Celkově úložných prostor je málo, dřív jsem tomu nevěnoval pozornost, ale jak chybí ty 2 šuplíky, schránka před spolujezdcem je poloviční, kapsy ve dveřích taky, tak ty věci co jsem měl v II do X7 prostě nedám.
- Klima, jde nějak zapnout společné ovládání pro řidiče a spolujezdce? Ve II to bylo v menu, v X7 to není, člověk aby pořád točil dvěma kolečkama...
- Pevný střed volantu je ok, není na co si zvykat, vůbec nevadí. Až na tlačítka na volantu. Bože, jak u II je ovládání na páčkách pod volantem krásně intuitivní, bez dívání jde přepnout na CD, zapnout omezovač...U X7 ani náhodou, tam pořád hledím na nápisy na tlačítkách, co zmáčknout.
- O velikosti vevnitř už se psalo. Kufr je v X7 skoro o 10cm kratší a otvor do kufru o 5cm nižší. Nehledě na šikmé zadní okno, do kufru X7 se tak dá bedna cca o 20cm kratší než do II.
- Podvozek. Líp sedí, super, no ale na D1 skáče. Ve II slyším rány, ale auto se jenom pohupuje. V X7 bude větší ticho, ale jakoby skáče, zvl᚝ předek a zvl᚝ zadek, není to sladěné jako ve II, připadá mi že X7 se dostane nějak do rezonance.
- X7 úplně chybí duše Připadám si skoro jak v koncernu.
- Nicméně moje II už je pomalu veterán, tak byla výměna na čase. U X7 je hlavní (a asi jediné) plus hydraulika, jinak bych klidně volil něco jiného (P308/508, C4GP...)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator