Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Antipollution system faulty - dieselové motory
fanek01
15.09.2016 15:46 - Re: Antipollution system faulty - dieselové motory
99
jumep napsal(a):
zopakujem sa:

napajanie vahy ide s BSM, pri X7 vedeli blbnut relatka - sedy 28pin konektor, pin 20
farba kabla nie je tak urcujuca ako cislo s kabla

---
nemusi to tak byt, ale kludne moze, staci ze relatko ma oprsknuty kontakt a je na nom velky prechodovy odpor kvoli ktoremu na tej vetve nebude 12V ale len 10 napr. a vzdy zalezi ako sa zopne

Zdravím
Vyzkoušel jsem co jste mi poradily, ale bez výsledků. Tak jsem auto odvezl do servisu k borečkovi co dělá jenom CPA a živí se s tím. Udělal přesne to co já, Prohodil váhu vzduchu ( s čidlem teploty i průtokoměru) pak ještě preventivně objednal novou, prošel kabeláž, vyčistil konektory....... i tu 20 pim a prostě nic závada " 0104 signál průtokoměru přerušení obvodu zkrat..." zustává trvalou. Po každém vymazání ihned naskočí Měřená a požadovaná davka vzduchu se liší u měřené v průměru +100mg/zvich Tak prozkoušel klapku vzduchu, EGR, hodnoty v pohodě raději EGR vyčistil. Prostě nic.
Těmy relátky jste myslel ty zalité na BSI? Protože jiné jsem nenašel
Ještě jsem si všiml že závada zůstává ale hláška porucha motoru s antipoll....na displeji nevyskočí , ale po odpojení baterky je tam hned po nastartování. A ještě se zobrazila místní závada A9B7 relé +ACP Zkrat na + po poslením odpojení baterky.
Nenapadá Vás něco ?? do citroenu se mi moc jed nechce, při poslední návštěvě mi chtěli vyměnit vysokotlakou pumpu a střiky kvůli čidlu otáček kliky.
Díky

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator