Jak jsi přiel na to, e to beru osobně? Já se jen zeptal, ale pokud je dává jen tak do větru, tak na to je offline topic, proč je tedy dává k "sobě"?
Nevyváená kola jsi zavrhl, e jsi to dal k někomu komu věří a kam jezdí vyvaovat a e to je OK. Na motoru jsi, pokud vím, nedělal (neměl dělat) nic. Pokud tedy do toho nepočítá nápravu, na který jsi nic nenael, jak jsi mi napsal. Co se na tvém autě dělalo si u nepamatuji,e jsem se zapoměl ozvat-reagovat se jetě jednou omlouvám ZAPOMĚL JSEM - mívám toho moc (těch oprávněných stíností by mohlo být asi víc na koho jsem zapoměl

ale neboj to není tak zlé jako kdy zapomenou lidi přijet na opravu na kterou se objednali a já na to nakoupil díly a zůstali mi na dílně a mnohdy dlouho

Ale psal jsem, e o tohle u mi ani tak nejde, jako o tu odpověď. Určitě toho nemá tolik, e nemůe za víc jak 3 měsíce odepsat a třeba mne vyfakovat, pořád lepí ne ignor..
K navigaci - ty vyběhne do auta zkusit souřadnice, který ti fungujou na dvou internetovejch mapách? Já ne, za to si ověřuju kam mě zavede, kdy mi někdo pole údaje a já je zadám do navi. Nejspí je to jiný formát (tys ale říkal, e to je stejný jak na pc tak v autě), ale to já nemohl vědět, zatímco ty jsi věděl, e má jet do Kladna. Nebo bys fakt jel do tý Ae, kdyby ti to ukázalo ten cíl zrovna tam? Bylo řečeno několikrát, e to mám doma na Kladně. Jetě jsi říkal, e si to pamatuje, protoe jsi mi tam s kolegou vezl starou C5 po fapoffu, jen e neví u přesně kudy, tak radi souřadnice. Kdy jsem ti při setkání řikal, e to na netu funguje, tak jsi říkal, e to neni moný, e kdyby to lo na netu, tak to jde i v autě, e to je uplně stejný, e jsem ti to poslal prostě blbě a hotovo. Tak si to zkus na pc, pak v autě a potom napi, co ti to nalo.. Pokud různě, říkal jsi nesmysly, e to je stejný. A pokud ti to najde stejně, tak jsi to tehdy nejspí patně zadal..
Tím já končím a jen si přečtu odpověď, dál nemá smysl to řeit. A nebo moná odpovím taky za skoro 4 měsíce..