Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
DeFuckTo
01.09.2016 15:10 - Re: jruze
99
Jak jsi přišel na to, že to beru osobně? Já se jen zeptal, ale pokud je dávᚠjen tak do větru, tak na to je offline topic, proč je tedy dávᚠk "sobě"?
Nevyvážená kola jsi zavrhl, že jsi to dal k někomu komu věříš a kam jezdíš vyvažovat a že to je OK. Na motoru jsi, pokud vím, nedělal (neměl dělat) nic. Pokud tedy do toho nepočítᚠnápravu, na který jsi nic nenašel, jak jsi mi napsal.
Ale psal jsem, že o tohle už mi ani tak nejde, jako o tu odpověď. Určitě toho nemᚠtolik, že nemůžeš za víc jak 3 měsíce odepsat a třeba mne vyfakovat, pořád lepší než ignor..

K navigaci - ty vyběhneš do auta zkusit souřadnice, který ti fungujou na dvou internetovejch mapách? Já ne, za to si ověřuju kam mě zavede, když mi někdo pošle údaje a já je zadám do navi. Nejspíš je to jiný formát (tys ale říkal, že to je stejný jak na pc tak v autě), ale to já nemohl vědět, zatímco ty jsi věděl, že mᚠjet do Kladna. Nebo bys fakt jel do tý Aše, kdyby ti to ukázalo ten cíl zrovna tam? Bylo řečeno několikrát, že to mám doma na Kladně. Ještě jsi říkal, že si to pamatuješ, protože jsi mi tam s kolegou vezl starou C5 po fapoffu, jen že nevíš už přesně kudy, tak radši souřadnice. Když jsem ti při setkání řikal, že to na netu funguje, tak jsi říkal, že to neni možný, že kdyby to šlo na netu, tak to jde i v autě, že to je uplně stejný, že jsem ti to poslal prostě blbě a hotovo. Tak si to zkus na pc, pak v autě a potom napiš, co ti to našlo.. Pokud různě, říkal jsi nesmysly, že to je stejný. A pokud ti to najde stejně, tak jsi to tehdy nejspíš špatně zadal..

Tím já končím a jen si přečtu odpověď, dál nemá smysl to řešit. A nebo možná odpovím taky za skoro 4 měsíce..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator