| Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze |  |
DeFuckTo
|
01.09.2016 15:10 -
Re: jruze
|
|

|
Jak jsi přiel na to, e to beru osobně? Já se jen zeptal, ale pokud je dává jen tak do větru, tak na to je offline topic, proč je tedy dává k "sobě"?
Nevyváená kola jsi zavrhl, e jsi to dal k někomu komu věří a kam jezdí vyvaovat a e to je OK. Na motoru jsi, pokud vím, nedělal (neměl dělat) nic. Pokud tedy do toho nepočítá nápravu, na který jsi nic nenael, jak jsi mi napsal.
Ale psal jsem, e o tohle u mi ani tak nejde, jako o tu odpověď. Určitě toho nemá tolik, e nemůe za víc jak 3 měsíce odepsat a třeba mne vyfakovat, pořád lepí ne ignor..
K navigaci - ty vyběhne do auta zkusit souřadnice, který ti fungujou na dvou internetovejch mapách? Já ne, za to si ověřuju kam mě zavede, kdy mi někdo pole údaje a já je zadám do navi. Nejspí je to jiný formát (tys ale říkal, e to je stejný jak na pc tak v autě), ale to já nemohl vědět, zatímco ty jsi věděl, e má jet do Kladna. Nebo bys fakt jel do tý Ae, kdyby ti to ukázalo ten cíl zrovna tam? Bylo řečeno několikrát, e to mám doma na Kladně. Jetě jsi říkal, e si to pamatuje, protoe jsi mi tam s kolegou vezl starou C5 po fapoffu, jen e neví u přesně kudy, tak radi souřadnice. Kdy jsem ti při setkání řikal, e to na netu funguje, tak jsi říkal, e to neni moný, e kdyby to lo na netu, tak to jde i v autě, e to je uplně stejný, e jsem ti to poslal prostě blbě a hotovo. Tak si to zkus na pc, pak v autě a potom napi, co ti to nalo.. Pokud různě, říkal jsi nesmysly, e to je stejný. A pokud ti to najde stejně, tak jsi to tehdy nejspí patně zadal.. 
Tím já končím a jen si přečtu odpověď, dál nemá smysl to řeit. A nebo moná odpovím taky za skoro 4 měsíce.. |
| |
| |