Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Děsy na cestách
jruze
14.11.2015 19:04 - Re: Děsy na cestách
U??vate?
DeFuckTo napsal(a):
SOuhlas s Jumepem.. Kdyby tě předjel ten jeden, co spěchá do porodnice nebo kamkoliv, tak tě to nezajímá.. Ale když jedeš kolem stovky a jsi fakt brzda provozu, chtě nechtě to pociuješ, že zavazíš..
Jinak moje zkušenosti z Německa jsou jen a jen pozitivní.. Např. ta dálnice - jede auto třeba 170 a když ho dojíždí rychlejší, uhne do PRAVÝHO, ne do prostředního, a jede klidně tam.. Navíc při napojování uhýbají, a mohl bych pokračovat dál.. Jsou mezi nima samozřejmě taky blbci, ale celkově jsou ohleduplnější a normálnější než tomu je u nás..


To mᚠpravdu že jim funguje uvolnění napojovacího pruhu,s uhýbáním je to horší- 50% jsou ti co si myslí že mají nejlepší auto a nejrychlejší a že nemá kdo je předjíždět - ti co jedou rychle neblikají,netroubí a v klidu si počkají - no když jedeš po okreskách a on jede jak posranej(pod limitem rychlosti) tam kde by se dal předjet zrychlí a kde nejde předjíždět zpomalí?? (a když mᚠzasebou plato s autem a on tě zpomalí v nevhodnou dobu, drží tě takto třeba 10Km?), nebo v létě ty tlupy mladejch smradů kteří naskáčou do aut u hospody zapnou muziku že jsou slyšet dva Km daleko,spálej gumy a vyrazej do světa zábavy dál? Jezdil jste někdo třeba po Mnichově,nebo Salsburgu ve dvě v noci? to bejvá občas itálie když se přesouvá parta 5.-7. aut s mladejma? Mám v těchto končinách naježděno za těch 20-25 let hodně Km (možná 100000) a přesuny mezi městy převážně v noci.A policajti? nejsou to lovci a zlatokopové jako u nás - něco provedeš- pohrozej,zkontrolujou výmečně pokutujou (poku tedy neudělᚠextra něco) . nečíhají za bukem aby z tebe vyrazili prachy , ale když nemá cenu smlouvat.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator