Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
jruze
08.11.2015 18:56 - Re: Koupě C5 II 3.0 V6
U??vate?
jumep napsal(a):
videli sme vcera pri zrucke


přečti si to teď - dopsal jsem a zdůvodnil - projdi si výsledky starších mejch jízd (jinak mᚠpravdu bylo to z jiných důvodů - měl jsem 100.chutí jet vyměnit auta - kdybych to stihl ) - zlaák je v celku hezký,ale jen cesák.(věř mi že jsem se i styděl - ještě bych měl asi šanci na třeba deseti Km jízdy přes serpentýny.


No myslím že si s C5 limuzkou a z C5 biturbem (obě s manuálem) dovolím daleko víc než kdokoli s X7 a C6 - ty nápravy jsou dělané na pohodlí a na dlouhé rovné úseky,zrovna tak automat není dobrej na ,,blbnutí" - pokud si chci zablbnout ve slalomu(a v serpentínách) musím mít pevněší záběr a možnost okamžité změny krouáku (natvrdo) - (a nejhorší kombinace byla pro mne AP a čerstvě udělané př.desky - to jen proč jsem to vzdal - abych
přejel o metr?? zastavovací lajnu - to byla potupa,s měkým rozjezdem to bylo zrovnatak to byla pro mne potupující disciplína s daným autem - litoval jsem že jsem nevzal šedivé(o tom svědčily i dřívější výsledky Ten slalom není až tak o výkonu motoru,ale délce auta a u X7 , C6 ?? a naklánění?? - pus si ,,Četníky " - co dovede ,,Káča" - je sice pravda že s tím jel kaskadér a dost bylo přikresleno , ale kdo s káčou jezdil potvrdí má slova.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator