Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
c5vyskov
02.10.2015 09:00 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
99
řekl bych že splňují, i na motoru do sekačky je nálepka, jaké kalifornské normy splňuje... V tomhle na ekologii hodně dají. Hlavně výrobci mají strach ze žalob, stačí aby nějaký zahradník dostal rakovinu nebo astma, zjistí se že sekačka nesplňovala normy a výrobce platí miliony. To teď čeká VW... Určitě je v tom i konkurenční boj. Navíc VW tam prý dostal dotaci 1300USD na každé auto, jakože je ekologické Takže podvod i po finanční stránce.

Jestli VW motory plní i tak EU emise a upravený sw ničemu nevadí, tak pořád je to stejné jako s naším FAPem - když emise splní i auto bez Fapu, tak by to mělo být ok? Jako... Kulhánek i ok moc dobře ví, že to právně není v pořádku. Těmahle řečma ze sebe dělají blbý, aby nemuseli jít proti VW.
Stejně tak to ministerské kontrolní měření Škodovky, změří emise 1 auta před úpravou a po úpravě. Vždy to je fraška. Jen aby jakože něco udělali. Měli by vzít z registru náhodně 50 aut, ty změřit, a pak za rok, až VW všechno opraví, vybrat jiných 50 aut a změřit je.
Je to jak píše jruze, kdyby šlo o závadné hračky z Číny, tak se dovozce nedoplatí, všechno se bude zpětně stahovat, platit odškodné, pokuty...ale jakmile jde o evropský VW, proti němu nikdo nepůjde.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator