Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: dojmy z STK
c5vyskov
15.06.2015 23:13 - Re: dojmy z STK
99
Dálkové kódování, to jako budou číst kompletní ŘJ a budou mít databázi všech softů všech značek? Pochybuju... Vždy jaký je problém jen s uni diagnostikou, něco smysluplného vyčíst. Přibližné chybové kódy ok, ale víc z toho nevytáhnou.

Technik to ovlivní stejně jak teď. Taky mají mít přístroj který změří hodnoty, porovná s databází a vytiskne protokol...x krát se to vylepšovalo, aby to nešlo obejít, a stejně ti tam technik napíše otáčky a kouřivost jaká ho napadne.

Kamerový systém udělá jen lepší alibi, že tam auto opravdu bylo. Ale jestli technik připojil OBD v autě nebo nějaký emulátor, to na kameře vidět nebude.

Jako obejít se dá všechno a obcházet se to zase bude. Vždy kolik je aut bez fapu, desetitisíce, ti lidi už fap zpátky dávat nebudou, radši dají technikovi pětikilo, aby to nějak zařídil. A technici si zase spočítají, že se jim to vyplatí.

V nejhorším se fap off nebude dělat tak jak dnes, ale třeba nějakým emulátorem. ECU normálně pojede, bude ukazovat závady apod., takže ani nebude mít upravený soft... A fap v autě zůstane, provrtá se, dá se do něj klapka, normálně to půjde volně kolem klapky a jak emulátor zjistí, že probíhá měření emisí (volná akcelerace), regenerace atd., tak klapku zavře, a výfuk půjde přes FAP. Jen to celé bude dražší než jen vymlácení fapu a změna softu

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator