Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zraz 2015 - Kremnicke vrchy
jruze
22.04.2015 23:51 - Re: Zraz 2015 - Kremnicke vrchy
U??vate?
jumep napsal(a):
NIKTO vam nebrani ostat na hoteli a klabosit !

Vzdy je v piatok posedenie a onehda sa sedavalo do neskoreho rana s tym ze dalsi den bol program a NIKTO sa nestazoval. Zdendo, bol si na jednom zraze, nemozes komentovat ostatne, nebol si.
Prve Piestany mali rovnako narocny program, ten kto nechcel ist nesiel (luki ho prespal co ho bolela hlava) a vecer sa pokracovalo v plnom prude a to sa poniektory vratili o 22:00.
Okrem teba a jruzeho sa tu nikto nestazuje a ani sa nestazoval.


Veřejně ne - to je pravda. Pokud bych jel vyhlásím úpravu jednotek a chyb v softech , odbloky eco na x7,češtiny do všech navi + poslední mapy,odbloky videa,prostě cokoli kolem elektroniky ( za co se platí několik tisíc) , zjištění podrobně stavu aut a Km hodím na to 50% slevu + drobnosti zdarma - nebo klidně vše jen za náklady (čas na auto hodinu - kapacita 3.-4. auta najednou)- vezmu sebou i šéfa školícího PSA(pokud ho ukecéme) a bude to sabotហsrazu- to nechci (a potom by asi bylo dost času na pokec se členy clubu),ale jednou je stanoven program který mi nevyhovuje tak nejedu a nehodlám sabotovat tvou práci, tvé úsilí s přípravou srazu atd..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator