PATaMAT
|
04.03.2015 22:35 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
|

|
63zdenda napsal(a): jak jsem psal, má průměrná rychlost je na okreskách 43 - 50km a brzda nejsem, rychlost překračuji větinou o 10km více jak dovolená
Ty bláboly tady .... nechtěl jsem, ale musím reagovat.
Tak to ti nemůu věřit ani náhodou e větinou překračuje povolenou rychlost o +10 km/h na okreskách a pak má takovej průměr. Kdy vezme poměr délky cesty po trase - město, vesnice ... a mimoměsto , tak 50 + 10 .... a 90 + 10 ... Z toho ti prostě nemůe vyjít mení průměrka jak 60 - 70 !!!!!!!!!!!!!! Nemůe prostě mít za normálních běných cestovních podmínek - běný provoz, ádný exrtém ... na okresce průměr míň jak 50, ani jak 60 !
Zrovna minulý týden sem jel na lye ve vední den v plném provozu Brno - Svitavy - Čeňkovice a kdo to zná, tak cesta zasekaná neustále náklaďáky ... a průměr na cca 110 km start - cíl byl 71km/h. Ano, jel sem svině, cca + 10km/h nad předpis.
Tak e TY si velká brzda provozu a ostatní normální řidiči tě musí proklínat do sedmého kolena 
Kdy si dám trasu do navigace, nebo třeba i na mapách.cz .... tak mi ve větině případů vyhodí celkový průměr po okreskách cca od 52 do 66 km/h podle charakteru trasy.
Tím e opravdu jezdím +10 nad limit, téměř vdy se dostanu na dané trase na lepí hodnoty ne udává navi, větinou okolo cca 65km/h.
Tak průměr tvých 43 - 50km/h je velmi pomalá jízda, brzdící běný provoz. |
| |
| |