Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chyba/nefunkční ABS, ESP, ASR atd.
robo
04.03.2015 09:39 - Re: Chyba/nefunkční ABS, ESP, ASR atd.
99
CBHanz napsal(a):
Zdravím všechny v našem klubua rád bych se sVámi podělil o veselou příhodu z natáčení. 24.2. jsem koupil u našeho jruze Citroen C5 2,2HDI combi - Adélu. O Jardově jednání a přístupu tady nemusím psát nic dalšího, že? Nicméně bylo třeba vyměnit čepy, tyčky řízení a udělat geomerii. Servis opravil, nastavil, ALE neprovedl kalibraci polohy volantu. 2 dny po odborné opravě hlášení palubního počítače: ABS not function, ESP, ASR not function, na palubce rozsvícený vánoční stromeček s kontrolkami, motor v nouzáku. No, jeli jsme k Jardovi - diag, oprava i se zkušební jízdou do 10 minut - kluci děkuju. Proto pozor, po nastavení geometrie zkalibrovat polohu volantu, a nedopadnete jako ja.

toto by som rad pochopil detailnejsie, lebo podla mna ked sa robi geo a meni sa povedzme zbiehavost, a volant sa nastavi od oka do neutralu , tak pri stelovani kol sa poloha volantu nemeni.
A pri akej odchylke od kolko stupnov mozu vyskocit tieto chyby?
resp na X7 ta poloha volantu je dost jednoznacna. kedy teda je to nutne. Lebo viem si predstavit opacnu situaciu = pridete na kalibraciu a odchadzate o 1cm posunutym volantom , a aby som potom kalibroval polohu volantu mi pripada nespravne, zaklad je mat volant rovno v nule a tomu prisposobit geo ?ci ako

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator