Tony_Z
|
10.05.2014 09:45 -
Re: Zaseklé přední brzdy, zatuhlá ruční brzda, přibrďování / C5 I, II
|
|

|
c5vyskov napsal(a): Jestli tomu dobře rozumím, tak ale ten vzduch by pruil a právě trvale přitláčel pístek ke kotouči...
Taky se přikláním k tomu, e jsi to spravil spí tím, e jsi vechno vyčistil.
Vím, co jsem dělal, nejsem idiot. Nikdo mi tu v tom nedokázal poradit, kdy příjdu na to, jak to dát do kupy, tak to jen zpochybňujete. A to někomu udělá, tak "myslete", řekněte, e to nejde a kupte nový třmen.
Jediný, co se tu řeí, tak je zatuhlá ručka v brzdiči nebo lanovody. Já ti říkám, e je tohle můe být v dokonalém stavu, třmen čistý - opakovaně čitěný (nevím, kolikrát to jetě budu muset napsat, aby to bylo skutečně jasné). Ale je na něm jetě kousek, kterej zřejmě nikdo nerozebíráte, protoe nechápete důvod, proč by se měl rozebrat, kdy k "ničemu neslouí" a pod tím kouskem je těsnění, aby se dále nemohla dostat brzdovka z brzdového pístu, pokud tam brzdovka je, tak třmen po prudím zabrdění trvale přibrďuje. (taky jsem si říkal, e to je blbost, e - ale nakonec mi to nedalo zkusil jsem to, zjistil jsem, e to blbost není.
Jo a jetě jedna věc, projev té nečistoty se projevoval mimo občasného přibrďování tím, e ruční brzda zabírala mnohem dříve ne na zdravém třmenu, kdy byl sundaný, páčka la krásně. Kdy byl nasazený, la také krásně, ale zabírala prostě dříve (ale a kdy se zabrzdilo (noně)). Take třmen se vyčistil, nasadil, vechno vypadalo naprosto OK, dokud někdo nelápl na brzdu - pak sice také ve vypadalo OK, jen ta ručka zabírala dříve - tento problém se odstraňuje tím, co jsem napsal dříve.
.link. |
| |
| |