Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výlet Citroen muzeum Paříž - diskuze
alx
03.03.2014 05:12 - Re: Výlet Citroen muzeum Paříž - diskuze
Administr?tor
jumep napsal(a):
(pripadne by to slo takto: .link. ale myslim ze nikomu sa nechce do toho investovat)

doporucil bych se od teto myslenky odprostit, pokud by v zahranici nekdo u vas nalezl podobne zarizeni, mohl by po vas vyzadovat minimalne licenci pro pouzivani vysilacky na techto kmitoctech. Predevsim nemci, pokud vim, jsou na toto celkem haklivi.
Existuji dve legalni moznosti, PMR ( .link. ) - vysilacky se daji sehnat i za par stovek, vetsinou po dvou, v kazdem supermarketu apod.. Ale dosah je velmi omezeny - cca desitky az stovky m, neda se pouzit jina nez pevne namontovana antena a stanice ma maly vykon. PMR se daji sehnat pouze jako rucni stanice s pevne instalovanou kratkou antenou, provoz je na baterie.
Druhou moznosti je CB ( .link. ) - porizeni je uz trochu nakladnejsi nez u PMR, avsak pohybuje se u novych stanic v radu 1500 CZK a vys + antena. Samozrejme daji se sehant i levnejsi pouzite, ci zapujcit. Dosah je plne dostacujici, ve volnem terenu jednotky az desitky km. CB radiostanice se daji sehnat bud jako rucni vysilacky s odnimatelnou antenou a provozem na baterie, nebo jako vozidlove pro montaz do auta a napajenim 12V. K oboum lze pripojit venkovni antenu na auto, ktera je podminkou pro spojeni na vetsi vzdalenosti. Z vnitrku auta to obecne prilis dobre "nechodi" kvuli kovove karoserii.

Prodejci CB, ale i PMR:
.link.
.link.
.link.
.link.
.link.
.link.
.link.
.link.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator