PATaMAT
|
01.03.2014 21:37 -
Re: Zadní ramena - vrzání, kola do A, atd. / C5 I,II
|
|

|
marton napsal(a): Pawell:
ja som robil Z ramena pred priblizne 3 rokmi odvtedy C5 nabehala asi110t km; nedavno sa objavili zvuky pri skokoch / nerovnostiach zozadu . ked sme teraz v januari ramena robili tak jedno lozisko uz hrdzavelo a dalsie mali otlacene valceky. Jumep skonstatoval, ze to teda nerobime zbytocne...
Pawell napsal(a): Přátelé, sice jsem se to tu dočetl, ale přesto, je mi to záhadou.
Loiska v ramenech jsem nechal dělat před čtyrmi lety, za tu dobu jsem najel 90tis.km a začalo mi při zhoupnutí něco tlouct na zadním levém kole. Je moný, e by to byli zas ty loiska? Měl jsem za to, e to vydrí dýl 
Děkuji za radu 
DOUFAK napsal(a): Déle vydrí jen ORIGINÁL z fabriky...
Originál v prvovýrobě Citroen montuje pouze loiska TIMKEN, v současné době ( cca od roku 2001 ) vyráběné ve svojí fabrice Timken v Číně. Ty loiska správně namontované a namazané vydrí přes i 250 tisíc. Potí je v tom, e to ve výrobě málo maou a stane se, e to zarezne dříve, třeba u po 270 tisících 
Tady sou loiska z kombíku r.2004 , 140 v Německu + 130 v Česku, celkem 270 tis km. .link.

Předevčírem podobné, kombík 2,2 hdi 2007 z Německa 290 tisíc km, Loiska origo a stav podobný, nafotím později .... |
| |
| |