martinrx
|
13.01.2014 00:54 -
Re: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkuenosti
|
|

|
najk napsal(a): to není o toleranci to je o plkání o ničem, jednou se to probralo a opět se bude kecat. Jo má pravdu, Vraníky stojí za prd, to asi chtěl slyet. Ja je mám a hotovo, je mi to úplně jedno, e někdo, někdy povídal, e kámo jeho kámoe..... chápe? Někdy mně to tady teda u opravdu tve, jak u blbých na dvorečku. Konec , Má Vraníky, má osobní zkuenost se sněhem čerstvě napadaným, to je jediné o co mi lo. Vichni nadávají na protektory, vichni na Chinu a kupuje se to........ 
Poslouchej Najku: my vichni, a já taky, jsme ti tady vděční za to forum, e se o něj stará atd, atd...
Ale: nedělej ze mě idiota!!!
Jo - taky mi u není dvacet, ani třicet a dokonce ani čtyřicet... A C5 není moje první a dokonce ani ne páté auto.
Já jsem tu nepsal nic o tom e kámo kámoe povídal, ale dal jsem do placu jednu ze svých (bohuel u mnoha) osobních ivotních zkueností. Ano - jezdil jsem u na protektorech - dopadlo to patně. Jezdil jsem na čínách a vyhodil jsem je. Jezdím týden co týden stovky kilometrů a zatím musím zaklepat bez nehody. Kdy jsem potřeboval uetřit - koupil jsem jeté značkové gumy a bylo ve v pohodě. To je moje osobní zkuenost. Samozřejmě chápu e někdo má zkuenosti jiné - nikomu to neberu. Dokonce si myslím e i ty Vraníky mohou někdy dobře poslouit - jen je to podle mě velké riziko. Take ti přeju aby vydrely a byly v pohodě - OK? |
| |
| |