| 	
	| jumep | 
			| 17.11.2013 18:01 -
				Re: Vibrace na volnoběh |  |  
	|  
   | zavady : -sulad medzi rychlostou ventilatoru a motoru mimo predepsanou hodnotu

toto je prepalena poistka na odpore (zly odpor proste co je na saharu)

-vzduch okruh-namerana hodnota je vyssia ako skutocna

pravdepodobne je stale zatvoreny egr (podtlak / ventil?)

-signal teploty kat2, sulad teploty medzi kat1 a kat2 (nepozeral som este)

teplotne cidlo na fape - v meranych hodnotach pozret ktore co ukazuje

-aditivace-ovladani cerpadla z nadrze pro aditivaci nafty (pred pol rokom bol doliaty eolys a resetnuty fap bez cistenia a vymeny)

zle cerpadlo, resp. konektor na nom - vymena nadrzky

-signal snimace zatky palivove nadrze

skontrolovat magnety

prietok vzduchu: 576.5mmg/zdvih - to je to co som pisal - egr, ak ho nevie otvorit (alebo je zablendovany tak je tam takato hodnota, ak je vaha ko tak ked sa na nu fyzicky pozres, uvidis preruseny aspon jeden mostik)

odchylka : 10-29 bar
 korekcie: 1.meranie, 2.meranie (po miernom zahriatí)
 vstrek1: -4,35   , -3.80  = pretekajuca spicka - zmerat aj tlaky motora ci neprepalilo uz piest)
 vstrek2:  3,33   ,  2.55 = ide do prepadu alebo koriguje chod kvoli vedlajsiemu valcu
 vstrek3: -4.90   , -3.96  = pretekajuca spicka - zmerat aj tlaky motora ci neprepalilo uz piest)
 vstrek4:  4.98   ,  5.01 = vali do prepadu

striky KO, kedze pises ze uz 3 sady, cerpadlo ko a treba vycistit komplet palivovy system

egr: 95% - na volnobeh ak je cista ta antikorova trubka (predpokladam ze bude zanesena) ma byt okolo 75% (tj. aj na tvojom aute je to zasrane, daj ju dole a precisti)

chvenie je jednoznacne sposobene tymi tryskami, tie su KO, limitne hodnoty su 5, ak je korekcia 3 tak uz je KO
 |  
	 |  |  |  
 |  |