Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
c5vyskov
27.10.2013 14:01 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
99
vilous: Z dnešního pohledu bych tu Dacii MPV klidně koupil. Ty tady horlivě doporučuješ ojetiny, ale podívej se, kolik lidí se napálilo při koupi ojetiny vs. kolik lidí se napálilo při koupi nového... Měl bys být rád, že někdo tady doporučuje nový auto, protože co bys jinak kupoval, kdyby všichni kupovali ojetiny???

Nejzoufalejší motor snad ani nemá cenu komentovat. Najdi si recenze kolem r.2008, tehdy jsem auto kupoval, ten motor byl doporučovaný jako ideální. Já křišálovou kouli fakt nemám, abych věděl, že po 200tisích se z ideálního motoru stane ten nejhorší.

No a koncern Jak chceš, žij si v tom, že jedině PSA umí udělat dobrý auto...

Absolutně nechápeš, o čem mluvím. Buď rád, že ti vychází točit auta s investicí 40t za 4 roky, ale nedělej z toho pravidlo. Podívej se do bazaru nebo si projdi tohle vlákno, co se prodávají za klenoty. A taky si najdou kupce. Na jednoho šastlivce jako ty připadá 10 jiných, kteří koupí bouraný stočený... Já jenom říkám, pokud takový auto koupí za 100-200, budiž, nic lepšího by nesehnali. Ale dávat za takový auto 270 a počítat s tím, že do něj vrazím 10t ročně, to chce hodně naivity.

tomikm: Asi mu to vyhovuje...E mohl koupit i na vzduchu, ale tam se asi bál investic. 99% lidí měkký auto nevyžaduje, vždy hydru má jeden model jedné krachující značky To vynášení hydry do nebes je docela fanatismus, 99% lidí jezdí na pérech a na pohodlí si nestěžují. Určitě hydra je pohodlnější, ale nemyslím že stojí za to, dávat za ojetou C5 stejný peníze jako třeba za novou P308 (a se teda vyhneme nepřátelskému unterkonzernu). - zase reaguju na tu C5 jruzeho...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator