Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nová C5 IV.
Brzda
14.08.2013 20:27 - Re: Nová C5 IV.
99
jumep napsal(a):
podla zverejnenej strategie PSA sa to dalo ocakavat, C rada ma byt urcena ako konkurencia dacii

cize ked nieco viac tak DS rada a to tiez nejsom isty ...

No, Citroen právě nemá konkurovat Dacii. PSA chce, aby řada C konkurovala levnějším, ale kvalitním značkám (údajně jako Škoda), uprostřed jako konkurence VW by měl být Peugeot a nahoře řada DS jako konkurence Audi a BMW. .link.
Já osobně tuto "strategii" dost dobře nechápu a myslím, že kormidelníci PSA to dovedou tam jako kapitán Schettino . Z pohledu zákazníka nevím, jestli by si někdo koupil sice BMW, ale levné, konkurující třeba Škodovce..... Pokud to takto chtěli rozdělit, tak měli dolů postavit Peugeot a nahoru Citroen, s jeho avantgardním designem a puncem něčeho vyjímečného (zaměřit se na historii - DS CX.... a na tom postavit budoucnost).
PS koncern GM (Opel) už taky nechce do PSA rvát další peníze. Těch 7% je pro ně v současné situaci PSA až moc a nechali se slyšet že další investice vzhledem k stavu světové ekonomiky pozdrží.
Současné společné projekty (společná platforma pro malé modely, nižší střední a střední třídu) snad nějak doběhnou, i když se bojím, že z toho důvodu skončí hydra......
Rád bych se pletl.....

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator