Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Děsy na cestách
DeFuckTo
04.07.2013 17:16 - Re: zaviněná dopravní nehoda
99
Takže ty myslíš, že on mu tu jízdu musel někdo umožnit, že to nezvládnul ve svym věku sám bez požehnání - tak to potom jo no..
Jak se říká, že za chyby se platí, za chyby úmyslný dvojnásob..
To, že tu řikᚠjak si mnu ruce atp, což nemᚠabsolutně ničím podložené, k tomu už radši nic neřekneš viď?
Je to ještě dítě - pokud umučí svojí spolužačku k smrti, tak je mi uplně jedno jestli je to dítě nebo kmet. Ikdyž u dítětě je to o to horší, že to s největší pravděpodobností vyleze z kriminálu a co z něj bude? Je mu 18, dostane dejme tomu 20 let, vyleze v 38 a bude slušnej a řádnej občan? Asi těžko..

Ještě jeden pěknej příklad - Nemám zbroják, mám vyřazenou pistoli bez čísla. Jdu po ulici, vidim chlapa, kterej právě bodá jinýho chlapa, chci ho zastavit.. Vystřelim po něm, ale ta vyřazená pistole krapet zanáší a trefim někoho okolojdoucího.. No a vrah jsem já a je uplně jedno jestli byl můj úmysl dobrej nebo nedobrej, jestli sem si uvědomil možný následky nebo nenásledky.. Tomu "klukovi" bylo myslim 22? To je podle mě věk, kdy si prostě musí už dávno uvědomovat následky svýho chování. Něco jinýho je se v rychlosti, ve stresu atp správně rozhodnout a něco jinýho je vědomý ignorování čehokoliv..

Dneska pořád skoro každej zaručeně "ví", že 11.9. 2001 napadli muslimové Američany a nic jim to nevyvrátí, ani nezvratný důkazy. A proč? No protože první dojem je nejsilnější, maj ho pevně zafixovanej a těžko se přemazává. Kor po 11ti letech neni lehký si připustit, že celou tu dobu sem byl v "klamu".. Tak nějak podobně mi přijdeš ty, mᚠzatvrzelej jeden pohled a spolu s řešením věku, kterej s tim nesouvisí se tu s tím oháníš.. Já se to snažim brát z obou stran a vychází mi z toho jako větší nešastník řidič auta..

Teď ti řeknu příklad s dítětem já - Mᚠdítě, dejme tomu 10let starý, který jde do školy.. Na přechodu ho trefí řidič na motorce bez papírů a bez stk. Trefí to dítě tak, že zastaví metr za srážkou. Motorka má slabou zadní brzdu (proto nemá stk), kdyby jí měla v pořádku, řidič by to ubrzdil. No, jenže neměl, neubrzdil, tvoje dítě skončí třeba na vozejku a ty si řekneš jen, "Nu což, byl mladej a udělal chybu, to se stává".. Už tě vidim hele..

Jo a k tý autoškole - podle mých informací měl řidičák, ale pouze béčko, takže s tím, že neznal pravidla, jsi opět v bludu..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator