Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Děsy na cestách
DeFuckTo
04.07.2013 16:36 - Re: zaviněná dopravní nehoda
99
Mikra - můj názor je ten, že 15ti letej kluk to může mít v hlavě víc srovnaný než 40ti letej táta od rodiny, takže tolik k věku.. Rozdíl mezi motorkářem a člověkem jedoucím na motorce už říkat nebudu..

Pleteš si hrušky s jabkama - On udělal chybu? Já myslim, že je přímo OBROVSKÝ rozdíl, mezi tím, když někdo udělá chybu(něco přehlédne, nevšimne si atp.) a nebo ÚMYSLNĚ použije věc, která nemá v provozu co dělat, dokonce bez patřičného oprávnění.. Není to chyba, ale naprostá bezohlednost a arogance..
Srovnávᚠto s dítětem na dálnici? Opět hrušky, jabka.. To dítě za to nemůže, neni to ani jeho chyba, nýbrž by byla moje, jakožto jeho rodiče, takže jedinej kdo by zasloužil řádnej trest bych byl já a nikdo jinej.

Na světě dle statistik denně umře cca 150 000 lidí, v ČR cca 300 lidí. Kolik z těch lidí si litoval, že umřeli? Znám jiný lidi, který až umřou, tak mi to bude líto, než bezohlednýho řidiče motorky..

A do třetice hrušky s jabkama - Je rozdíl mnout si ruce nad něčí smrtí a nebo jí ignorovat.. Já z toho nemám ani radost, ani z toho nejsem smutnej, ale jsem rád, že to neodskákal někdo nevinnej, jak se to často u arogantních viníků nehod stává..

A soudy v ČR? Pokud jsi viděl dokument Šmejdi, tak krásnej příklad znáš, pokud ne, tak tady ho máš:
Chlap o holích, 62 let, odmítl koupit zboží na předváděčce - prodejce si ho vzal ven, (to jak a co tam na něj řval radši psát nebudu) nakonec to skončilo tím, že do něj strčil tak, že se dědula rozmáz na záda a má trvalý následky. Z telefonního záznamu je slyšet, jak prodejci nechtějí pustit pomoc k tomu zraněnému. Soud nakonec skončil tak, že útočník dostal podmínku a to přes to, že v minulosti byl ve výkonu trestu právě za ublížení na zdraví.. Tolik asi k justici...

No a závěrem mi řekni kdo je větší šmejd: Obstarám si pistoli s vybroušeným číslem, nemám zbroják a jdu s ní večer na Václavák. Tam zastřelim černocha, co prodává fet. Kdo z nás?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator