Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
Zbyňa
17.06.2013 11:54 - Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
99
c5vyskov napsal(a):
Tak konečně jsem si našel čas na připojení aux adaptéru. Původně jsem měl MP3 adaptéry, ten Yatour a ještě jiný, ale ani jeden nefungoval pořádně, tak jsem je do týdne vracel. Pak bylo delší období bez MP3, páč dva a půl litru už jsem za MP3 přehrávač bez displeje (Xcarlink) dávat nehodlal. Navíc omezení typu maximálně 6 složek pojmenovaných CD1..., to je v dnešní době celkem úlet.
Teď jsem koupil tohle bluetooth: .link.
Výstup to má 3,5 jack, ten jsem hodil do aux vstupu rádia. USB slouží jen pro napájení, takže z USB prodlužováku jsem udělal napájecí kabel, spínané napájení je přímo z konektoru autorádia přes 5V stabík. Celé to funguje perfektně, za cca 200Kč muziky až až


Zkoušel jsem to samé s podobnýma krabičkama, nicméně, když mám telefon připojenej kabelem k autorádiu, tak ho můžu použít i jako handsfree. Pokud tam dám nějakou Bluetooth krabici, tak můžu hrát muziku, ale nemůžu telefonovat, protože tyto krabičky nepodporují ty dotyčné Bluetooth profily potřebné pro telefonování, a dokonce i ta, která ho papírově podporuje, tak při hovoru to prostě šlo jen do telefonu. Zkoušel jsi to s touto? (asi to nepůjde, ale co kdyby )

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator