Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Opravná sada předního brzdiče - prachovka
PATaMAT
13.03.2013 18:34 - Re: Opravná sada předního brzdiče - prachovka
U??vate?
jruze napsal(a):
Já jsem byl línej to prohledat celé jen jsem si předtím uložil pouze obrázek z C5 bez odkazu - ta firma dělá všechny druhy na snad všechny auta(když dělají na C4 tak i na C5) a samo je lepší tady a zaméně , ale v těch sadách tady jsem tu gumičku níkde neviděl - a pořád by bylo lepší dát 500,- za vše co potřebuješ do brzdiče než třeba 2000,- za repas( a budeš mít jistotu že se ti nepovede trefit na to na co mně - opačný závit na ručce)



Nevím, jak to mám ještě napsat… Asi bych začal tím, že se snažím radit pouze to, o čem jsem 100% přesvědčen, že je to správně, dělal jsem to, viděl na vlastní oči atd. Když to nevím jistě, neradím vůbec, nebo dodám, že se „domnívám“ nebo že si „myslím“ ale nevím to jistě atd. Snažím se předejít dezinformacím. Nesprávné rady se šíří po netu velmi rychle a je jich tu plno. Pokud by si někdo na základě výše uvedených „zaručených“ informací , že CITUJI: „To ano , ale v téhle je i ta na ručku. link “ , objednal z ebay ty sady 2x na přetěsnění ručky u C5 I/II, zaplatil by cca 34,- euro s poštovným. Až mu to dojde, zjistil by dotyčný, že vyhodil oknem 850,- kč proto, že to co si objednal tam vůbec nepasuje , má to jiné rozměry a je to sada na zadní brzdy C5-X7 s elktr-parkovačkou a ne na přední brzdu C5 I/II. Ptám se tedy, uhradí mi někdo tento zbytečný výdaj na základě mylně podané „zaručené“ informace ??? Pokud ne, tak se z rady stává zrada. Já se tedy domnívám, že uvedená firma z ebay “ NB-PARTS „ zatím nevede v nabídce žádnou sadu na přední brzdu C5 I/II ve které by byla i prachovka pod páčku ruční brzdy. Nikde ji tam nevidím … pouze ty obyčejné- bez a dále pak sadu na hlavní brzdový válec, sady na zadek … V těchto sadách je sice několik těsnění, které pouze vypadají podobně jako ta inkriminovaná prachovka pod ručku. Ale předek s prachovkou ručky C5 I/II tam není ! .link.

.link.
Tak jak jsem slíbil včera … Tady je reálné foto prachovek z těch ebay sad NB-PARTS. Středová díra je cca 15mm. Podobná prachovka na C5 I/II je ze sady na C4. Ta ze sady C5-X7 je uplně jiná …
.link.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator