Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
odol
23.11.2012 15:02 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
99
c5vyskov napsal(a):
Na mě ty odkazy působí spíš pozitivně, ale to je to prvotní nadšení, s tím jsem do toho šel taky. Jde o to, jestli jde FAP odstranit pořádně - a tím nemyslím oblbnutí dif.snímače nebo zakázání chybových hlášek.

Já jsem taky myslel, že je všechno ok, diagnostika funguje... dokud jsem neodpojil všechny konektory na motoru a motor běžel vesele dál, bez chyby. Což je docela zásadní problém, když si vezmete, že vám odejde třeba klapka v sání, motor jde do nouzáku, ale nikde o tom ani zmínka.

Schválně, kdo máte fap-off, zkuste odpojit třeba váhu vzduchu, jestli vyběhne antipollution.

Tak jsem nechal opět nahrát původní SW na FAPON. Chyby to sice neukazovalo žádný, ale regenerace probíhala pořád dokola (shara stále dochlazovala, motor netáhnul). Po znovu nahrání orig. SW diagnostika hned začala hlásit chybu vstřikování (nadměrný interval regenerace FAP). Holt budu jezdit jen s HW fapoff a šetřit na nový. Předpokládám že problém bude asi jen s motorem 1,6 HDI. Má někdo i pozitivní zkušenosti?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator