odol
|
23.11.2012 15:02 -
Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
|
|

|
c5vyskov napsal(a): Na mě ty odkazy působí spí pozitivně, ale to je to prvotní nadení, s tím jsem do toho el taky. Jde o to, jestli jde FAP odstranit pořádně - a tím nemyslím oblbnutí dif.snímače nebo zakázání chybových hláek.
Já jsem taky myslel, e je vechno ok, diagnostika funguje... dokud jsem neodpojil vechny konektory na motoru a motor běel vesele dál, bez chyby. Co je docela zásadní problém, kdy si vezmete, e vám odejde třeba klapka v sání, motor jde do nouzáku, ale nikde o tom ani zmínka.
Schválně, kdo máte fap-off, zkuste odpojit třeba váhu vzduchu, jestli vyběhne antipollution.
Tak jsem nechal opět nahrát původní SW na FAPON. Chyby to sice neukazovalo ádný, ale regenerace probíhala pořád dokola (shara stále dochlazovala, motor netáhnul). Po znovu nahrání orig. SW diagnostika hned začala hlásit chybu vstřikování (nadměrný interval regenerace FAP). Holt budu jezdit jen s HW fapoff a etřit na nový. Předpokládám e problém bude asi jen s motorem 1,6 HDI. Má někdo i pozitivní zkuenosti? |
| |
| |