Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
tomikm
22.11.2012 10:56 - Re: FAP OFF netechnické povídání PRO A PROTI
99
Mám Fap Off od konce července 2012, najeto cca 3000km a hlášku antipolution fault mi to občas hodí, viz můj příspěvek .link. . Problémek o kterém píšu v odkazu už sám od sebe pominul, ale tak to bývalo i před fap off. Bylo období, že hláška vyskakovala častěji a bylo i období, kdy byl klid, takže po fap off v tomhle případě žádná změna. Na diag jsem od fap off nebyl, tak nevím, jestli to píše nějaký bludy.
Odstranění fapu jsem nechal udělat, protože auto má najeto přes 310000km, začala vyskakovat hláška o nízké hladině aditiva, které bylo dolito před cca 5lety současně s výplachem fapu wapkou, tudíž byl předpoklad, že toto budu muset podstoupit znovu (po rozebrání fapu ale bylo vidět, že by ještě nějakou dobu vydržel). No a jelikož ve firmě, která mi fap off provedla měla akci za 1500Kč (+ 300km cesta), tak jsem neváhal....... Jejich běžná cena je 5000Kč, to bych za to nedal, to bych radši dolil aditiv a fapu dal opět sprchu.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator