Jimik
|
10.10.2012 14:29 -
Re: Problémy s topením v C5 I - klapky
|
|

|
jumep napsal(a): ps. kombinacky - ked ten motorcek uchytis pevne do zveraku tak ho v pohode udrzis kombinackami
Ani tak nejde o to, e bych ho neudrel, jak o to, e síla točení u byla tak velká, e si myslím, e by při této síle by u dávno povolilo něco jiného (plast v v topení), take jsem raději povolil.
PS.: Svěrák - Při pokusu jestli elektronika nastaví správně doraz po zvýení proudového odběru musí být motorek připojen ke konektoru v autě. Proto mi tu jaksi nepasuje ten svěrák. Edit: Jo aha to bylo na Pablika
Jetě jedna věc. Kdy jsem hvězdičku namontoval ve tatné poloze a sledoval funkci endoskopem, lo vidět jak po dosaení krajní polohy motorek pokračoval vesele dál přez zuby hvězdičky a zastavil se a po odpracování potřebného počtu otáček. I kdy na vai obranu, stav hvězdičky v topení nebyl zrovna v nejlepí kondici.
Co se týče odpojení baterky:
1. buď se musí baterie včas zapojit ne dojde k vynulování paměti. (I kdy to můou být teoreticky i týdny)
2. nebo je pouita (to pravděpodobně) pamě která nepotřebuje napájení. Teď nevím jak se to jmenuje, vichni to známe z flashdisku. Tady u jde o roky. |
| |
| |