Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ostřik světel
Mikra
01.09.2012 07:22 - Re: Ostřik světel
99
DeFuckTo napsal(a):
Tak já nevim co teda.. Píšu, že ostřik světel mám vyplý diagnostikou, mám to nechat tak, tzn nestříkat vůbec.. a pak když chci stříkat aspoň když chci, tak je to špatně, tak nevim..
Jinak je fajn, že na mojí původní otázku odpověděl, alespon z části, jedinej Mamlas(díky ti), jinak všichni řešili něco jinýho.....

No tak nebul, nikdo tě nemlátí. Ty sis tady první stěžoval na debilní zákony a pak bereš za jedinou skvělou radu přidělání krytky páskou.
Ber to jako zodpovědnej řidič a ty debilní zákony dodržuj. Jednou je stanoveno, že xenony musí mít ostřik, tak to neobcházej. A nepoukazuj na to, že to jiní taky nedodržujou. Vrahy a lupiče taky nenapodobuješ, ožraly za volantem taky ne, politiky taky ne... S tímhle přístupem bude na silnicích pořád větší bordel, když to budeme aplikovat všichni.
Jsou věci, který si do auta nacpat můžeš a nikomu do toho nic není, ale nechtěj po nás, aby jsme ti radili, jak nejlíp obejít a nebo porušit zákon. Samozřejmě že je lepší ostřikovat světla alespoň někdy než vůbec nikdy, o tom se tu nediskutovalo, jen ta skutečnost, že to mᚠteď vypnutý nějak přehlušila tvůj dotaz a všichni se tomu diví. Jak psal jumep, neměl bys projít STK.
A protože teď je ostřik řízený počítačem, tak buď opatrný, který dráty kam připojíš. I když to bude softwarově vypnutý. A až to doděláš, pošli fotky, kam jsi umístil ten vypínač. Ono totiž na něj moc místa u volantu není a já si nedovedu představit, kde by mohl být a při tom nehyzdit interier.
Jednu věc ale oceňuju. Líbí se mi, že nejsi línej a auto tě baví. Jen nebuď tak prchlivej.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator