Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ostřik světel
DeFuckTo
31.08.2012 21:17 - Re: Ostřik světel
99
Tak já nevim co teda.. Píšu, že ostřik světel mám vyplý diagnostikou, mám to nechat tak, tzn nestříkat vůbec.. a pak když chci stříkat aspoň když chci, tak je to špatně, tak nevim..
Jinak je fajn, že na mojí původní otázku odpověděl, alespon z části, jedinej Mamlas(díky ti), jinak všichni řešili něco jinýho. Zeptal jsem se, jestli je nějakej problém v zapojení motorku na nezávislej čudlík a napájení, což si myslim, že je k tématu.. Pak se to zvrtlo, kvůli příspěvkům o něčem jinym, stejně jako jsem se ptal na kit pro denní světla.. Zkrátka asi se tady neodpouští, když člověk chce něco jinak než maj ostatní..
A ještě něco - když se to stejně smaže - jinej člověk tady má různě "upravené" auto, jako např to přídavné turbo a tak.. No to že to je hnus, to si můžeme říct, ale přemejšlet nad tim, co kam dát, aby to náhodou příštímu majiteli nevadilo, tak to teda potěš koště.. Zkrátka některé lidi tu nechápu(asi jako mnozí z vás nechápou mě). Když já si dávám něco do auta(od ledek po kdejakou ozdůbku atd) tak řeším jak to tam zapadne, jak se mi to bude líbit, jak to decentně umístit, přichytit, atd, ale určitě nepřemýšlím nad tím, jak se to bude líbit příštímu majiteli, to je fakt haluz..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator