c5vyskov
|
29.02.2012 11:02 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
|

|
troll napsal(a): Jeden by nevěřil jak rychle dokáe dítě vběhnout do půlky silnice, dokud se mu to nestane. Z vlastní zkuenosti vím, e "dobře" umístěný přechod za by mírnou zatáčkou třeba u C5 znamená e přes ten tlustej A sloupek snadno dítě přehlédnete. Já měl tu kliku e jsem si ho tenkrát na poslední chvíli vim a ubrzdil to. Take do vyetření bych samotný akt sraení dítěte nechal otevřený, (presumpce neviny dle ústavy) to e ale poté zbaběle ujel místo poskytnutí pomoci je naprosto neodpustitelné.
Přesně tak. Já náhodou s rozdělením řidičů (a obecně i lidí) podle Roozeny vcelku souhlasím. Jak víte, e u té koly byla 30? Kolikrát u kol bývá normálně 50. Jasně, vidím kolu, uberu na těch 30... Ale jestli to dítě bylo schovaný mezi autama a vběhlo přímo před něj... To je prostě netěstí. Něco jinýho je, e pak ten řidič ujel...
A ohledně A-sloupku, schová se za něj klidně i twingo Xsara picaso je má navíc dvojitý...
Abych to odlehčil... nedávno mi ve městě vběhl do cesty jeek Ale ubrzdil jsem to, dobrý. No a asi týden na to, zas v noci takovej edej stín, vběhl do prostřed pruhu a tam se motal... Tak blikám, dojedu blí, troubím, nic. A jsem zastavil, tak vidím e to je nějakej pytlík nebo co Řidiči za mnou mě museli mít za idiota, proč zastavuju a troubím na pytlík |
| |
| |