Majk-fox
|
13.02.2012 15:25 -
Re: Startování v nízkých teplotách - diesel
|
|

|
R2D2 napsal(a): Jsem letos také postien nekvalitní (zato vak superdrahou) naftou a tak mám pro ty, co podobně jako já parkují pod oknem (nebo prostě u zdroje 220 V) radu jak to obejít: Jakmile vstanu, prostrčím oknem prodluku, otevřu kapotu a do volného prostoru před palivovým filtrem nacpu malý, leč výkonný přímotop s ventilátorem (pozor - ne infrazářič!! moná by stačil i výkonnějí fén...), zapnu na 2000W a ne se nasnídám, oholím a vypravím, motor i s palivem je příjemně zahřátý a bez protestů startuje. Před přítí vlnou mrazů vak raději nezapomenu včas dát vhodná aditiva. Letos tedy mám HDi s nezávislým elektrickým předehřevem  ...
A ví, kolikrát jsem to taky tak plánoval, dokonce to topítko mám připravené u dveří,ale nikdy se nedokopu vstát tak brzo,aby se to stihlo rozmrznout. Dneska jsem to měl udělat.
Jumep: Do filtru je to bez bublin, tzn., e je zrada od balonku po vyústění.
Pro vechy: Dnes jsem byl u kamaráda v servisu a ukazuju mu mimo jiné tu citronádu v hadičkách a řikal mi, e si teď hodně lidi chválej Agip. Prej na to bez pbl. jezdí spousta známých i oni v servisu tam mají Agip a to jim ty auta stojej venku před barákem. Mě to takhle ztuhlo v garái ( bez vrat) |
| |
| |