c5vyskov
|
30.12.2011 22:20 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Jojo, příklad ze ivota se týkal 1,6HDI, jene ty díly mají vechny HDI. A neříkejte, e u jiných HDI neodejdou. Moná jenom později.
A ceny co jsem uváděl u nákladů na diesel můu (bohuel) podloit fakturama. Moná se dá i za míň, ale beru to jako uivatel - na opravu dám auto do servisu, maximálně třeba turbo do turboservisu atd. Nevím jestli franta vedle ve vesnici repásne vstřiky za 12, lubo odvedle propláchne fap... Tím se nechci dotknout těch, co to umí. Ale moje dosavadní zkuenost s pepou z vesnice je taková, e mi vyměněné loisko v kole po 30km vypadlo-blbě zajistil segrovku...
Náklady na provoz benzínu by mohl upřesnit nějaký kolega (kolegyně s benzínem - já iju v tom, e se tam nemá co pokazit a kdy u, tak to stojí pár korun.
Ale obecně tedy kdy u do C5 diesel, tak ne 1,6. Můe najít kus v 100% stavu, ale prostě ta pravděpodobnost drahé závady u 1,6 asi je vyí. Stejně jako podle mě je rizikovějí diesel ne benzín.
DaveLbc: No poddimenzovaný...u to prostě není na 50let. Si vem starý V3S, Tatry, TD osobáky z 80. let, jezdí dodnes. Kde budou za 20 let CR diesly? |
| |
| |