Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi
TomasT
23.08.2011 15:11 - Re: Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi
99
TheOne napsal(a):
špatně ověřitelné věci ? Lanko plynu jde vidět. jdene zkusí šlápnout druhý se dívá( možno i sám jde to rukou. Vzduchový filtr v boxu, jen vyndat a podívat se. Co je na tom težce ověřitelné ? Brzda v sání ? par spon na sroubek. Sání má průměr hadic tak 8 cm... leda že by tam měl krysu! Strana výfuku je obtížná. jinak co píšeš není problém se podívat.

No dobře, já vím, spíš na to ráno nebyl dostatek času a něco mě stejně napadlo až dodatečně. Moje auto to není, viděl jsem ho dnes poprvé a musel jsem také do práce. Už takhle jsme se zdrželi testováním váhy vzduchu (prohazováním a projížděním po dálnici) - vypadala ze začátku jako nejnadějnější adept.
Říkal jsem si, že ty brzdy v sání a výfuku by se projevily na změřeném množství vzduchu - nevíte někdo, kolik je u tohohle motoru maximum? (asi se odpoledne zkusím podívat u sebe)


jumep napsal(a):
na 4rke to ide do akych otacok potiahnut?

Na volnoběh do omezovače, v zátěži nevím, ale odhaduju, že také až do maxima (5000ot, cca 160km/h) - přesněji musí říct Milan.
To auto jezdí, jak když má jen cca 80% výkonu (60-65kW, 180-200Nm) a z toho plynoucí dynamiku - jinak žádný viditelný ani slyšitelný problém. Po městě se to vcelku ani nepozná, ale mimo město a s naloženým autem to už vadí (když to pak na dálnici v kopci na 5ku zpomalí ze 150 na 120).

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator