Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: C5 1.6 HDi
c5vyskov
13.07.2011 15:28 - Re: C5 1.6 HDi
99
Zase u auta za 600-700 tisíc bych nemluvil o šetření, tam má výrobce dát automaticky komponenty co něco vydrží. Ostuda Citroenu je to každopádně.
U těch starých aut záleží v jakým jsou stavu. Většinou tam polovina věcí nefunguje... A jezdí protože nemají elektroniku, která by říkala že je něco špatně. U nového auta jdeš s každou blbinou do servisu a tisíce jenom lítají.
Servisy jsou kapitola sama pro sebe. Jinak ty díly nejsou nijak drahé a plno se dá i opravit a nemusíš kupovat nic nového. Chápu ale že u auta za 700tisíc se člověku nechce (a kolikrát ani nemůže) opravovat kde co na koleně. Taky jsem měl ze začátku přístup, že o C5 se budou starat autorizovaní odborníci. Bylo pár faktur kolem 5000Kč za tu ruční brzdu apod., pak mě postihlo neštěstí s motorem v ceně cca 100tisíc. Oprava se jim vůbec nedařila, naštěstí nakonec to dobře dopadlo a auto bylo opět ok. No a od té doby jsem auto z ruky nesvěřil, všechno se snažím řešit sám i za cenu pracovního víkendu. Ceny oprav tím klesly na desetinu a kupodivu těch pracovních víkendů je minimum, protože když už jsem pod autem, tak zkouknu i věci okolo, jestli se neblíží nějaká katastrofa. Na tohle servisy úplně kašlou. Spíš dodrbou ještě i ty věci okolo...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator