Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna žárovek - přední halogenová světla
stejskli
11.04.2011 23:19 - Re: Výměna žárovek - přední halogenová světla
99
jumep napsal(a):
no odhaknut to nikdy nebol problem, pokial som to teda nerobil opacne hore je to len ako usko uchytene a odklopi sa pruzina, skor je teda zabite to sundanie konektoru, toboz u c5 2 kde to je este aj hlboko ... skutocne by ma zaujimalo kto sa nad tym tak hlboko zamyslel ze to umiestnil tak hlboko pri 1.6 je este na vrazdu aj ten snimac k fapu ... kade sa tam da zboku dost "dobre" dostat pri inych autach

Krucis, ted jsem znejistel, jestli jsem to perko netlacil blbe.. V Xantii se chytnou dva konce perka a oba se uplne snadno vyhaknou smerem do strany. Tady v C5 se mi zda, ze musim rozehnout to perko v miste, kde se vyhnout skoro nema kam, protoze tvori uzavrenou smycku kolem patice a za ty konce se naopak otaci po vyhaknuti. Proto jsem tam musel strcit sroubovak a tlacit vsi silou na perko v miste hacku do strany, aby se vubec vyhaklo. Nebo je to jinak a delal jsem to blbe???

A jeste jednou - jak to jde nejlip napravo? Musi se nejaka ta nadobka uvolnovat nebo spis ne?

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator