Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jak na vymenu prednich kotoucu a desek???
alx
24.03.2011 20:05 - Re: jak na vymenu prednich kotoucu a desek???
Administr?tor
Citronek napsal(a):
nevim kde jsem to mel dat ,tak to zkusim tady:
zacal jsem delat predni brzdy, jsem u faze kdy jsem nasadil novy koutouc ale pistek nemuzu ani za svet zatlacit zpatky (na nissanu jsem to udelal kombinackama a roukou jsem tlacil) tady jsem to zkousel vsim moznym a uvazuju o sade na zatlacovani pistku ma s tim nekdo zkusenost ?
nebo duvod proc ten muj pistek je tak ztvrdly ? vicko od nadobky jsem mel dole samozrejme...
nebo povolit odvznusnovaci sroubek a potom uz pistek musi jit lehce ... akorat si nejsem jisty jak se odvznusnuje auto s ABS ? pri nstartovanem motoru ? a postup jako jinde prvni u posilovace brzdy a postupne az dozadu ?
servis volim jako posledni moznost ,jelikoz tohle melo posledni vymenu v citroen servisu a plisek na zadni desticce byl jaksi zvlastne ze drel o kotouc,tak si chci brzdy udelat sam a poradne si to ocistit , uz vidim v servisu jak se s tim nemaou ani to neocisti a hodi vse zpatky abych je mohl za chvili navstivit znovu...
diky za radu , zatim to neni akutni dal jsem zpet stary kotouc a desky nejsou na minimu (1cm) jeste akorat kotouc uz toho ma dost ten je na 25 mm ( 28 novy -26 min. )

OFFTOPIC, ale musim reagovat jako moderator. Kdyz jsi nenasel tema o prednich brzdach (coz samo o sobe nechapu, ja to nasel hned), tak je logicke ptat se na predni brzdy v tematu o zadnich brzdach??? Sorry, ale nekdy fakt nektere veci nechapu.... Kdyz uz jsi to nenasel, tak jsi mel zalozit tema nove.
Ne, odpovidat nemusis, nechci aby se tu dale rozvijel offtopic.....


EDIT: BTW, presunuto ....

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator