Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Prokluzování spojky
jruze
08.02.2011 13:34 - Re: Prokluzování spojky
U??vate?
peta napsal(a):
jumep napsal(a):
info rapid: Při silné akceleraci na 3., 4., 5. nebo 6. převodový stupeň se zvýší otáčky motoru, aniž by vozidlo okamžitě zrychlilo 1. ORIGINE Není nastavený snímač síly systému automatického vymezování vůle vzniklé opotřebením, integrovaného v mechanismu spojky. 2. INTERVENTION APRES-VENTE Vyměnit sadu spojky. V oddělení ND si opatřitSada spojkyOznačení 2052 J9. Od OPR 10801 je zmena na spojkde, ostatne C5 2 do tohoto datumu tymto trpia pokial sa to nevyskytlo v zaruke (10801 = June 5, 2006)


v katalogu pro 100kW rv2005 je spojková sada 2052N2, ve výše uvedené informaci je 2052J9, což jsem našel jako aplikaci pro C4 a C8, navíc ještě stejně rozlišené dle OPR . Mám to chápat tak, že zcela kompatibilní s původním dílem 2052N2 je modifikovaný 2052J9, který by měl fungovat o něco lépe? Začínám šetřit na novou A jak to znám u naší značky, tak sice někde v Service Bulletin vyjde nějaká modifikace/ náhrada, ale původní díl z katalogu není nahrazen a je stále skladově dostupný, takže pokud to člověk nesleduje a nenosí v hlavě, tak klidně objedná původní díl místo modifikovaného. Proto se ptám takhle dopředu, vím že na servisy v tomto není spolehnutí a ani se nedivím, když k tomu značka nevytvoří podmínky, to by technici leckdy museli mít hlavu jako pátrací balón


Citroen servis objednává díly dle vin(je to tak trochu o skladnících a zkušenostech jestli to vědí).Já jsem si koupil zadní dorazy na nápravu také na jedničku namísto levnějších II.(já to vím,ale mladej a skladníci to neřešili-vědí co mám za auto a mají i vin)zapomněl jsem to připomenout Z toho plyne že to je dobré vědět a řešit s nimi při objednávání(oni leckdy vědí,ale neřeší to je to pro ně jednodušší a bez rizika reklamace kdyby náhodou)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator