Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výměna žárovek - přední halogenová světla
jumep
07.02.2011 14:42 - Re: Výměna žárovek - přední halogenová světla
Moder?tor
JirkaŘ napsal(a):
Předpokládám že je to čistě náhoda.... ale stalo se někomu z Vás, že by najednou "odešly" obě žárovky H7 ?
Týden zpátky jak byly ty silné mrazy, tak jsem po noční přišel k autu, nastartuji a hned jsem přepnul na "parkovačky" (Mám diagnostikou nastavené automatické rozsvícení světel). Hlavní světla jen blikly... a škrábu námrazu z oken. Pak sednu dovnitř, chci rozsvítit a nic ! Tak jsem odjel na mlhovky... Včera jsem začal obhlížet čím to že nesvítí a nakonec jsem obě musel vyměnit, prostě naráz obě "prdly". (Jedna vydržela 4 měsíce, druhá 6 měsíců = cca 5 až 7 000 km) Jestli to bylo tím mrazem, nebo už je nebavilo svítit.... Zvláštní je že vlákna obou střelená nebyla, jen prostě nesvítily (zkoušel jsem je i přez skoušečku na baterii) Obě žárovky nakonec vyměněny tak do 20 minut...

svokra mava nieco obdobne dost casto ... teda ze prdnu obe ....

este by som odporucil skontrolovat stav BHI a vymenit LDS, mierne by to cerpadlo mohlo mat vplyv (odberove seky)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator