felix81
|
25.01.2011 08:59 -
Re: FAP - Filtr pevných částic
|
|

|
Krásné dopoledne přátelé. Nedá mi to abych nepřilil trochu nafty do této debaty. Můj názor na FAP je u určitě veobecně známý (kdo četl mé příspěvky a byl na chatu ví) To e FAP udělá z velkých briket jetě mení brikety které zčásti lépe vychrchlám a méně se nalepí na moje krevní destičky je věc dobrá. O tom ádná. Ale hlavně přátelé kdy je někdo majitelem auta S FAPem tak je to jeho MAJETEK. tzn: S tím autem si můe dělat co chce. Kdy si do auta bude zvracet, bude se sním fotit, spát, souloit, hrabat se v něm, stáčet tachometr atd. Je to čistě jeho věc. Kdy pak jeho vůz projde STK stím e brzdí, svítí, troubí, má ready nápravu a neohrouje ostatní auta a lidi okolo ( co vyřazený FAP nedělá) tak by to dle mého názoru mělo bejt. Je to rozhodně lepí ne kdy si iniciativní ekólog hlídá obezřetně svůj odbriketovač ale kale na ostaní věci (brzdy, nápravy). Myslím si e k odvrácení nehody slouí dobré brzdy, náprava a v neposlední řadě schopnost řidiče. A né FAP. Majitel kterej si nechá Fap odstranit a pičítačově vyřadit za částku kterou zaplatí jen jednou a ty peníze které tímto vyřazením dál nemusí do toho znovu investovat (novej FAP a aditivum) vrazí do brzd a do náprav si nezaslouí lynčovat ale říct si: "dobrá, je to jeho rozhodnutí".
Shrnutí: Dokud FAP lape tak jak má, tak neni důvod ho bourat. A řekne "sbohem" říct mu toté a u tam jinej nedávat. A na emisích dát Frantovi do kapsy na pivo.
Tak a teď mě zaházejte cihlama, utrama či jinou kameninou, hlavně né FAPem. |
| |
| |