Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ostřikovače
timik2001
20.02.2010 18:43 - Re: Ostřikovače
99
jumep napsal(a):
ked odpojis hadicku od motorceku, ta co ide dozadu a striekas dozadu - ide ti z nej voda alebo ide stale dporedu.

Cely princip toho je ze ked striekas na predne okno motorcek sa toci jednym smerom, tym tlaci "vodu" do supatka to sa presune zavre vyvod dozadu a strieka na predne okno.
Ked striekas dozadu, otoci sa +a-, motorcek sa toci opacne a tym vznika opacne prudenie ktore presune supatko do druhej strany a "voda" je tlacena dozadu. Ak ti teda ostrekovac strieka len dopredu alebo len dozadu, zaseklo sa dane supatko a nakolko ten motorcek ma svoj vek uz predpokladam, je dobre ho vymenit (novy bude mat vyssi tlak ako stary ktory je zodraty, da sa to supatko aj vycistit, ale skusenost hovori ze novy ma vyssi tlak a tym aj lepsie ostrekuje (pri cene 345KC neni skutocne co riesit)). Cize v prvom rade, skor ako rozoberam strop atd, skusim ci strieka z kazdej hadicky.


Ano, blatníkem jsem začal, sundal ho a zkoumal motorek, ten je v poradku jak jsem psal, po odpojení hadicky vedouci "dozadu" z motorku vylozene strikala voda tlakem, takze jsem pak sel po hadicce dal a nakonec skoncil az v kufru sundáním stropu v zadní části auta, prosel kazdou spojku a skoncil před zadním ostřikovačem. Proto i ten muj dotaz na demontaz strisky na breaku..... Jinak opravdu strika z kazde hadicky nez koupim motorek, chci zkusit ten ostrikovac, zda neni ucpany....ted jsem ho vyndal, ale sel vyndal jen cca 1cm od strisky,takze ven pujde jen po demontazi strišky..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator