Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Ostřikovače
jumep
20.02.2010 16:24 - Re: Ostřikovače
Moder?tor
timik2001 napsal(a):
Ahoj, zřejmě se mi ucpala tryska ostřikování zadního skla BREAKU, měl jsem přední blatník dole, čerpadlo funguje parádně, šel jsem po hadičce dál až do kufru, kde jsem sundal čalounění stropu a problém nenašel, nikde nic nekape, vše je spojeno tak jak má. Auto mám v garáži v teple, takže zamrnutím hadiček to není! Takže jsem usoudil, že problém bude v trysce samotné. Víte někdo, jak se ta tryska demontuje z té "stříšky" breaku? Popřípadě, zda to jde vyndat pouze z té stříšky, nebo se musí demontovat i ta stříška ze zadního okna? Díky za rady


ked odpojis hadicku od motorceku, ta co ide dozadu a striekas dozadu - ide ti z nej voda alebo ide stale dporedu.

Cely princip toho je ze ked striekas na predne okno motorcek sa toci jednym smerom, tym tlaci "vodu" do supatka to sa presune zavre vyvod dozadu a strieka na predne okno.
Ked striekas dozadu, otoci sa +a-, motorcek sa toci opacne a tym vznika opacne prudenie ktore presune supatko do druhej strany a "voda" je tlacena dozadu. Ak ti teda ostrekovac strieka len dopredu alebo len dozadu, zaseklo sa dane supatko a nakolko ten motorcek ma svoj vek uz predpokladam, je dobre ho vymenit (novy bude mat vyssi tlak ako stary ktory je zodraty, da sa to supatko aj vycistit, ale skusenost hovori ze novy ma vyssi tlak a tym aj lepsie ostrekuje (pri cene 345KC neni skutocne co riesit)). Cize v prvom rade, skor ako rozoberam strop atd, skusim ci strieka z kazdej hadicky.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator