|
09.12.2011 21:50 -
Re: Vaše zkušenost se servisem? - vyuzijte www.ccca.cz
|
2431780
|
|
|
C5stepan
|
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V | Počet příspěvků: 443 |
|
|
servis nebo autobazar ?
servis nebo autobazar:nevim?
|
|
|
|
|
|
09.12.2011 22:54 -
Re: Vaše zkušenost se servisem? - vyuzijte www.ccca.cz
|
2431799
|
|
|
cvrnda
|
|

|
Autobazar v Mostě tak si dávejdte bacha vyhýbat se velkým obloukem.
Myslím,že i na pana Woznicu jednou dojde.
Autobazar v Mostě tak si dávejdte bacha vyhýbat se velkým obloukem.
Myslím,že i na pana Woznicu jednou dojde.
|
|
|
|
29.02.2012 11:28 -
hodnocení UNICARS CZ s.r.o. servis Zlin
|
2454867
|
|
|
david28
|
|
Město: ZLIN, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto UNICARS CZ s.r.o. (Zlin) servisem dotáhnul jsem si C5 třílitr v plynu a v obyčejnem servisu ikdyž mají francouzkou diagnostiku mi ji neumí udělat, protože prý toto nebylo dělané pro český trh, ale v original servise by to snad měli umět a já tento servis našel pod stránky v tomto klubu (.link. ovšem bohužel tam zatím není žádné hodnocení, chystám se tam objednat a tak kdyby náhodou měl někdo zkušenosti byl bych moc rád za radu díky.
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti s tímto UNICARS CZ s.r.o. (Zlin) servisem dotáhnul jsem si C5 třílitr v plynu a v obyčejnem servisu ikdyž mají francouzkou diagnostiku mi ji neumí udělat, protože prý toto nebylo dělané pro český trh, ale v original servise by to snad měli umět a já tento servis našel pod stránky v tomto klubu (http://www.ccca.cz/category/29-autorizovany-servis/20-zlinsky-kraj/0-vsechny-znacky/), ovšem bohužel tam zatím není žádné hodnocení, chystám se tam objednat a tak kdyby náhodou měl někdo zkušenosti byl bych moc rád za radu díky.
|
|
|
|
29.02.2012 13:46 -
Re: hodnocení UNICARS CZ s.r.o. servis Zlin
|
2454922
|
|
|
C5stepan
|
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Nejsou špatní, ale drazí. Zajeď tam a poptej se jestli to umí a taky na ceny - např. použití diagnostiky atd. Já už tam jezdím jen měnit H7 , jinak ne.
Nejsou špatní, ale drazí. Zajeď tam a poptej se jestli to umí a taky na ceny - např. použití diagnostiky atd. Já už tam jezdím jen měnit H7;-), jinak ne.
|
|
|
|
29.02.2012 16:11 -
|
2454949
|
|
|
david28
|
|
Město: ZLIN, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2 |
|
|
ok diky
ok diky
|
|
|
|
29.02.2012 17:11 -
|
2454963
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
ked sme boli kupovat kuldove auto tak mi tvrdili nieco ze nejde a pritom mne to tu diagnostika ponuka ....
ked sme boli kupovat kuldove auto tak mi tvrdili nieco ze nejde a pritom mne to tu diagnostika ponuka ....
|
|
|
| |